Ujang Suryana ‎– Original Degung Instrumentalia

Label:
Dasa Studio ‎– No Ref
Format:
CD, Album
Country:
Released:
 
Genre:
Style:

Tracklist

1 Seuri 6:07
2 Kang Mandor 6:56
3 Seungit Malati 6:45
4 Mimiti Beger 7:20
5 Karedor Leunca 7:00
6 Ngantosan 6:53
7 Ditampik 6:10
8 Anjeun Jeung Kuring 6:50

Notes

Sundanese Gamelan Music (

Reviews